PROGRAM ZA OSNOVCE

Veštine 21. veka za decu za novu IT generaciju

UZRAST

7-14 godina

BROJ

60 polaznika

UKUPNO

36 termina

TERMIN

1x nedeljno

DINAMIKA

75 min.

NIVO

napredni

LEKCIJE

36

ZAŠTO IZABRATI NAS

Budući da su računari postali sastavni deo naše svakodnevice, to je i sasvim očekivano što se sve više mališana interesuje za rad na njima. Program za genijalce ima za cilj da polaznicima uzrasta od 7 do 14 godina pruži mogućnost da uđu u svet programiranja, robotike, informatike i računarstva na njima blizak način, te da se upoznaju sa svim onim znanjima koja će im, sasvim sigurno koristiti i u daljem životu.

Program za genijalce je prilagođen starosnoj dobi polaznika i namenjen je svakom ko ima želju da nauči nešto novo, a program je koncipirana tako da svakom detetu pruža mogućnost za daljim napredovanjem. Svi polaznici imaju priliku da kroz primenu inovativnih metoda, prakse i multimedijalnih sadržaja, predavačima sa dugogodišnim isustvom u ovoj oblasti, vrlo lako savladaju znanja koja predviđa program.

EDUKACIJA ZASNOVANA NA

PRAKSE
0 %
TEORIJE
0 %

UTISCI I KOMENTARI

Odličan kvalitet edukacije zasnovan na praksi. Pored ovoga, najveći kvalitet je edukacija koja je usmerena ka usvajanju novih, savremenih znanja koje će deci omogućiti mogućnost za dalje školovanje i zaposlenje. Imam veoma visoko mišljenje o školici i pohvalio bih odnos kompletnog kolektiva. PREPORUKA !

5/5

Dragan Petrović

roditelj

Moj genijalac je najbolja IT školica za decu. Naše dete ide već dve godine i nastavlja dalje. Sve preporuke!

4.9/5

Sanja Virijević

roditelj

Ono što smo mi tražili od školicejeste, pre svega, da prati školski nastavni plan i program, a sa druge strane, da bude drugačija i da bude namenjena deci koja žele malo šire da se razvijaju i komuniciraju i to je upravo ono što smo ovde i pronašli.

5/5

Jovana Jelić

roditelj
Scroll to Top