2. RAZRED

REZERVIŠITE MESTO NA VREME, BROJ MESTA JE OGRANIČEN

programiranje moj genijalac

UZRAST

8 godina

BROJ

6 polaznika

UKUPNO

36 termina

TERMIN

1x nedeljno

DINAMIKA

60 minuta

NIVO

napredni

LEKCIJE

36

NAČIN RADA

Bolje za svu decu.

Naš modul za 2. razred obuhvata proces vaspitanja i obrazovanja kroz rano učenja i formiranja ličnosti deteta i prilagođen je zvaničnom školskom nastavnom programu i starosnoj dobi dece. Danas obrazovne ustanove i organizacije zajedno sa porodicom učestvuju u podizanju i ranom obrazovanju i vaspitanju dece, stoga je najvažnija uloga da se kroz kvalitetno odabranu edukaciju i pažljivo praćenje svakog deteta odgovori na njegove potrebe i osnaži razvoj, te u tom smislu naš modul za drugi razred predstavlja kvalitetnu osnovu za podsticaj dečijeg razvoja i učenja. 

Plan i program za ovaj modul je osmišljen od strane eksperata za rani razvoj dece i obrazovanje i zasniva se na igri koja je osnov za pravilan razvoj svakog deteta u tom dobu. Praktična edukacija se izvodi po principu jedan polaznik – jedan računar uz primenu savremenih, inovativnih obrazovnih tehničkih sredstava i metoda, tehnika STEAM (science, technology, engineering, art, mathematics) edukacije, upotrebe multimedijalnih sadržaja i  jedinstvene Montesori metodologije. 

programiranje moj genijalac
scratch

ZAŠTO IZABRATI NAS

Samo je jedan period života sa toliko otvorenih mogućnosti, u kome dete sa toliko energije, istrajnosti i entuzijazma ovladava i razvija složene kapacitete od kojih će zavisiti njegove buduće mogućnosti, njegova ličnost i uspešnost funkcionisanja u daljem životu. Taj period je školski uzrast. Zbog toga je i drugi razred,  godina školskog uzleta, koliki i kakav će taj uzlet biti, zavisiće od svih nas koji radimo na školskom vaspitanju i obrazovanju deteta.

KAKO MI UČIMO?

programiranje moj genijalac
NEDELJNO
0
MINUTA
0
PRAKSA
0 %
TEORIJE
0 %

ŠTA UČIMO

Iz svake nastavne oblasti koja se proučava postoji optimum koji svi polaznici trebaju dostići. Edukacijom stečena znanja sa redovnih školskih časova, na našem modulu za 2. razred, deca na interaktivan način kroz igru i upotrebu savremenih tehnologija svoja znanja utvrđuju, nadograđuju i proširuju. Takođe, proučavaju se i neke druge oblasti koje obogaćuju znanje i oplemenjuju karakter deteta.  Edukativni sadržaji prilagođeni su tempu usvajanja sadržaja za svakog deteta individualno i u skladu sa njegovim sklonostima i mogućnostima.

programiranje i robotika moj genijalac

UČIMO SLOVA I PISMO

2023. godna
U TOKU

pygame programiranje i robotika moj genijalac

PISANJE I ČITANJE

2023. godna
ZAVRŠEN

programiranje i robotika moj genijalac

MATEMATIČKI POJMOVI

2023. godna
U TOKU

python programiranje i robotika moj genijalac

MNOŽENJE I DELJENJE

2023. godna
ZAVRŠEN

programiranje kruševac

POČETNO KORIŠĆENJE RAČUNARA I PROGRAMA

2023. godna
U TOKU

PROGRAMIRANJE, ALGORITMI I KODIRANJE

2023. godna
ZAVRŠEN

ROBOTIKA

2023. godna
U TOKU

scratch programiranje i robotika moj genijalac

DIGITALNA BEZBEDNOST

2023. godna
U TOKU

programiranje za decu

MONTESORI AKTIVNOSTI

2023. godna

MUZIČKO VASPITANJE

2023. godna
ZAVRŠEN

scratch

SVET OKO NAS

2023. godna
U TOKU

LIKOVNO VASPITANJE

2023. godna
ZAVRŠEN

REZULTATI MODULA

programiranje moj genijalac

UTISCI I KOMENTARI

Na ovaj način želimo da vam još jednom kažemo koliko smo zadovoljni svim što ste učinili za naše dete i srećni  što smo upravo vama poverili tu, ne tako laku, dužnost pripreme našeg deteta za malu maturu.

5/5

Gorica Ilić

roditelj

Dosadašnji utisci su odlični, ali uvek postoji prostor za poboljšanje. Najveća prednost ove školice je dobar program rada.

4.9/5

Marko Milosavljević

roditelj

Kao prezaposlenim roditeljima, na prvom mestu značila nam je dobra priprema oba naša deteta za školu. Sigurni smo da smo odabrali pravi edukativni centar, što naravno podrazumeva odlične edukatore u njemu, jer naša deca dolaze nasmejana i zadovoljna kući. 

5/5

Marija Gvozdenović

roditelj
Scroll to Top