RADIONICE

RAZREDNA NASTAVA

UZRAST

7-10 godina

BROJ

6 polaznika

UKUPNO

36 termina

TERMIN

1x nedeljno

DINAMIKA

75 min.

NIVO

napredni

OBLASTI

7

Osnovno obrazovanje i vaspitanje je delatnost velikog neposrednog i društvenog interesa a prvi korak je razredna nastava, kojom se ostvaruju i prvi ciljevi razvoja i pripreme dece za lakšu adaptaciju i socijalizaciju u predmetnoj nastavi.

Razredna nastava koja obuhvata prvi, drugi, treći i četvrti razred odvija se kroz neformalno i informalno obrazovanje kao podrška radu dece u savladavanju svih prepreka u sticanju novih znanja predviđenim formalnim obrazovanjem i nastavnim planom i programom propisanim zakonom.

Godine razredne nastave su temelj u obrazovanju, a učiteljice “majstori” koje taj temelj pažljivo kreiraju i grade. Stoga, neformalnom i informalnom obrazovanju dece u ranim razredima  pristupamo maksimalno ozbiljno i posvećeno uz praćenje nastavnog plana i programa, pomažemo deci u razvoju potrebnih veština  potrebnih za uspeh u učenju i u životu generalno.

U SVETU ZNANJA !?

Iz svake nastavne oblasti koja se proučava postoji optimum koji svi učenici trebaju dostići. Edukacijom deca stečena znanja sa redovnih časova utvrđuju, nadograđuju, proširuju i produbljuju. Takođe, proučavaju se i neke druge oblasti koje obogaćuju znanje i oplemenjuju karakter deteta.

Edukativni sadržaji u uzrastu dece od 7 do 10 godina, prilagođeni su tempu usvajanja sadržaja za svakog deteta individualno i u skladu sa njegovim sklonostima i mogućnostima.

ZAŠTO JE PRAVI IZBOR

Stečena znanja sa redovnih časova se utvrđuju, nadograđuju, proširuju i produbljuju

Proučavaju se i neke druge oblasti koje obogaćuju dečije znanje

Oplemenjuje se dečiji karakter

Završavaju se domaći zadaci i druge školske obaveze

Razvoj radnih navika kod dece potrebnih za dalje školovanje

Razvijaće se kao osobe u neformalnim radionicama i grupnim radovima za samostalni rad kod kuće

UTISCI RODITELJA I POLAZNIKA

Najveće prednosti koju školica MOJ GENIJALAC ima su praktična edukacija na kojoj se zasniva celokupni rad kao i veoma ugodno okruženje, zatim dobri predavači, kao i brza reakcija na eventualne probleme.

5/5

Andrija Marković

roditelj

Zahvaljujem Vam se na odličnim pedagoškim metodama, a iznad svega vašoj posvećenosti i nežnosti, Tara je jedva čekala da dolazi kod Vas na radionice a kući se vraćala uvek nasmejana i zadovoljna. Na pitanje: “Da li si bila dobra i kako je protekla radionica?, uvek veselo odgovarala sa “Daaaaa, bilo je odlično!”

4.9/5

Jovana Mladenović

roditelj

Vodi se računa o svakom pojedinačno. To mi nam mnogo znači. Pored svega što nudite deci, još ima i izvanredan program koji našoj deci garantuje znanje. Sve ovo me je navelo da upišem svoje dete u ovu školucu.

5/5

Marija Jeremić

roditelj
Scroll to Top