UZRAST

10-18 godina

BROJ

6 polaznika

UKUPNO

36 termina

TERMIN

1x nedeljno

DINAMIKA

75 min.

NIVO

napredni

OBLASTI

7

Svaki novi predmet pa tako i hemija koja kreće da se obrađuje u sedmom razredu osnovne škole predstavlja jedan novi svet pun izazova koji zahteva kontinuirani rad kako bi se postigli dobri rezultati kako na redovnim proverama znanja tako i na završnom ispitu.

Cilj je prepoznati šta je učeniku od gradiva nejasno i teško i da, na  način koji on razume, objasni se gradivo, nauči ga da pravilno koristi udžbenik i povezuje obrađeno sa novim gradivom. Cilj je uvek isti: da naučimo da razumemo gradivo i na taj način dođemo do trajnog znanja.

Ovakvim radom, učenici se oslobađaju straha od učenja hemije, lakše usvajaju lekcije iz narednih oblasti, stiču samopouzdanje i razvijaju ljubav prema maternjem jeziku.

U SVETU ZNANJA !?

Iz svake nastavne oblasti koja se proučava postoji optimum koji svi učenici trebaju dostići. Edukacijom deca stečena znanja sa redovnih časova utvrđuju, nadograđuju, proširuju i produbljuju. Takođe, proučavaju se i neke druge oblasti koje obogaćuju znanje i oplemenjuju karakter deteta.

Edukativni sadržaji u uzrastu dece od 10 do 18 godina, prilagođeni su tempu usvajanja sadržaja za svakog deteta individualno i u skladu sa njegovim sklonostima i mogućnostima.

UČENIKA JE POLOŽILO PRIJEMNI ISPIT
0 %
MINUTA RADA SA UČENICIMA
0 +
UČENIKA JE POPRAVILO OCENU
0 %
NAGRADA NA TAKMIČENJIMA
0

ZAŠTO JE PRAVI IZBOR

Stečena znanja sa redovnih časova se utvrđuju, nadograđuju, proširuju i produbljuju

Proučavaju se i neke druge oblasti koje obogaćuju dečije znanje

Oplemenjuje se dečiji karakter

Završavaju se domaći zadaci i druge školske obaveze

Razvoj radnih navika kod dece potrebnih za dalje školovanje

Razvijaće se kao osobe u neformalnim radionicama i grupnim radovima za samostalni rad kod kuće

UTISCI RODITELJA

Najviše mi se dopada što deca u rade u malim grupama, te su predavači posvećeni svakom detetu. Kao roditelju, veoma mi znači i dobra komunikacija sa predavačima. Za sada nemam nijednu zamerku kada je reč o školici i smatram da zaslužuje ocenu 5.

5/5

Tatjana Ilić

roditelj

Lepa atmosfera tokom trajanja programa, predavač ljubazan i posvećen deci i to je ono što Moj genijalac izdvaja od drugih. DETE MI JE ODUŠEVLJENO.

4.9/5

Violeta Arandjelović

roditelj

Dragi gospodine Davore, želimo da vam kažemo još jednom veliko HVALA na pažnji, brizi, radu, trudu, kreativnosti i posvećenosti koju svakodnevno upućujete mojoj deci.  Ono što nas je prvenstveno obradovalo jeste da insistirate na praktičnim znanjima kao i to da decu učite kroz igru i multimediju.  !

5/5

Kristina Ivanović

roditelj
Scroll to Top