DONATORSKA POLITIKA

PROMENI NA BOLJE !

programiranje moj genijalac
GODINA RADA
0 +
POLAZNIKA
0 +
MODULA
0
PROJEKATA
0 +
FESTIVALA
0

Svaki trenutak u životu nam pruža priliku da učinimo nešto dobro za našu decu, da ostavimo trag koji će zauvek doneti promeneu  boljem i kvalitetnijem obezovanje dece, jer naše promene i jesu posvećene deci.

Kao neprofitno udruženje , osnovni vid našeg finansiranja je putem članarina i donacija,  tako da veliki broj naših aktivnosti postoji zahvaljujući individualnim donacijama. Novčanim iznosom u skladu sa svojim mogućnostima pomažete naš rad i omugućavate da Vaša donacija bude izraz Vašeg srca i želja da napravite promenu.

Zajedno možemo učiniti svet lepšim mestom.

Ako ne možete da učestvujete na akciji malom donacijom možete doprineti da budemo još kreativniji i dopremo do još većeg broja ljudi.

Lične podatke koje u tom trenutku unosite, a to su ime i prezime, vaša email adresa ostaju anonimni za ostale korisnike , osim naravno za nas. Ukoliko želimo da istaknemo listu naših donatora tražićemo od vas dozvolu da budete na toj listi. 

Takođe vaše podatke koje ste uneli prilikom donacije možemo iskoristiti da vam se zahvalimo na poverenju u nas i podršci koju nam pružate, kao i u slučaju da Vas obavestimo na šta su finansijska sredstva koja ste donirali utrošena.

Poseban slučaj se odnosi na zahteve Banaka , kao i državnih organa , u tom slučaju prema Zakonu Republike Srbije smo dužni da im dostavimo vaše lične podatke.

Jako je važno napomenuti da osim ličnih podataka : ime i prezime, email, kontakt telefon ne zahtevamo nikakve druge podatke i njih koristimo isključivo da vam se zahvalimo na poverenju i podršci koju nam pružate, kao i u slučaju da Vas obavestimo na šta su sredstva koja ste donirali utrošena ili primenjena.

Kada je reč o podacima koji su potrebni za samu uplatu donacije njih ne ostavljate nama, tako da mi nemamo nikakav uvid u broj vašeg žiro računa, ili kartice, ta vrsta podataka se šalje direktno sistemima za plaćanje i oni dalje postupaju sa tim podacima, kako bi vaša uplata bila uspešno izvršena.

U slučaju da sumnjate da je počinjena bilo kakva zloupotreba potrebno je da nas u najkraćem mogućem roku obavestite i kontaktirate ili prijavite slučaj kako bi se preduzele odgovarajuće mere u skladu sa Zakonom Republike Srbije.

Predvideli smo dve vrste donacija:

  1. FINANSIJSKA
    Donacija može biti jednokratna () i mesečna (redovna donacija na mesečnom nivou)

  2. ROBE I USLUGE
    Svaka usluga ili stvar koja bi unapredila rad Udruženja i u značajnoj meri doprinela ostvarivanju naših ciljeva je dobrodošla.

 Na Vama je da odaberete koja vam vrsta donacije najviše odgovara.

Za donatore sa prebivalištem na teritoriji Srbije, u kojoj je i naše udruženje Moj genijalac registrovano predvideli smo najsigurniji, tradicionalan način, odnosno to je uplata u najbližoj banci, menjačnici, ili pošti za fizička lica odnosno nalogom za prenos za pravna lica.

Primalac: Udruženje Moj genijalac, Čupićeva 22, Kruševac
Svrha uplate: Donacija
Broj računa: 200-3118070101019-73
Šifra plaćanja:
189 za uplate u novcu, 289 za uplate preko računa

Moj genijalac je registovano udruženje u Agenciji za privredne registre i nije u sistemu pdv-a. Sve uplate donacije moraju biti izvršene u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD).

Za donatore sa prebivalištem u inostranstvu nismo predvideli za sada načina uplate donacija.

Pre nego što započnete proces donacije dobro razmislite o tome da li stvarno želite da nam donirate sredstva. Ukoliko ste donirali sredstva, ali ste se u međuvremenu predomislili i želite da “poništite” vašu donaciju NE postoji mogućnost refundacije sredstava koje ste nam preneli.

Još jednom vas podsećamo da dobro razmislite, kako ne bismo trošili i naše, a i vaše dragoceno vreme i energiju. 

DONIRAJTE UDRUŽENJU

Bolje za svu decu.
scratch

Primalac: Udruženje Moj genijalac, Čupićeva 22, Kruševac
Svrha uplate: Donacija
Broj računa: 200-3118070101019-73
Šifra plaćanja:
189 za uplate u novcu, 289 za uplate preko računa

Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća vezanih za našu Donatorsku politiku, potrebno vam je više informacija, imate određeni problem sa samim postupkom donacije, možete nam se obratiti na : info@mojgenijalac.rs , a mi ćemo se potruditi da vam u najkraćem mogućem roku izađemo u susret i odgovorimo na upit koji ste nam poslali. Hvala!

UTISCI I KOMENTARI

Naučili su slova, brojeve, “gomilu” pesmica, novih igri, reči na engleskom jeziku. Oduševljeno mi je dete bilo posle ekskurzije. Sve preporuke.

5/5

Tamara Rakić

roditelj

Veoma mi se dopada to što postoji individualan pristup svakom detetu, kao i upoznavanje dece kroz neki praktičan rad i kroz razgovor. 

5/5

Jelena Stevanović

roditelj

Program prati interesovanja deteta i, samim tim, pomažu mu da se razvija u onom smeru koji taj trenutak zahteva, za svako dete pojedinačno, prema interesovanjima i osobinama. Za svaku pohvalu.

5/5

Jelena Matić

roditelj
Scroll to Top