UTISCI I KOMENTARI

Veštine 21. veka za decu za novu IT generaciju

UZRAST

14-18 godina

BROJ

12 polaznika

UKUPNO

36 termina

TERMIN

1x nedeljno

DINAMIKA

75 min.

NIVO

napredni

LEKCIJE

36

Najveće prednosti koju školica MOJ GENIJALAC ima su praktična edukacija na kojoj se zasniva celokupni rad kao i veoma ugodno okruženje, zatim dobri predavači, kao i brza reakcija na eventualne probleme.

5/5

Andrija Marković

roditelj

Zahvaljujem Vam se na odličnim pedagoškim metodama, a iznad svega vašoj posvećenosti i nežnosti, Tara je jedva čekala da dolazi kod Vas na radionice a kući se vraćala uvek nasmejana i zadovoljna. Na pitanje: “Da li si bila dobra i kako je protekla radionica?, uvek veselo odgovarala sa “Daaaaa, bilo je odlično!”

4.9/5

Jovana Mladenović

roditelj

Vodi se računa o svakom pojedinačno. To mi nam mnogo znači. Pored svega što nudite deci, još ima i izvanredan program koji našoj deci garantuje znanje. Sve ovo me je navelo da upišem svoje dete u ovu školucu.

5/5

Marija Jeremić

roditelj

Stručna ekipa uvek spremna za saradnju… Svaka čast i preporuka!

5/5

Natasa Rakić

roditelj

Edukacije su im veoma zanimljivi i interaktivni. Posebno mi se sviđa što su predavači vrlo neposredni u pristupu i komunikaciji sa decom. Upravo to razlikuje ovu školicu od drugih.

4.9/5

Jelica Dobrosavljević

roditelj

Moje dete je sada veoma ponosno na sebe i stalno želi svima da pokaže rezultate svog rada. Sve pohvale !

5/5

Ljiljana Jovanović

roditelj

Odličan kvalitet edukacije zasnovan na praksi. Pored ovoga, najveći kvalitet je edukacija koja je usmerena ka usvajanju novih, savremenih znanja koje će deci omogućiti mogućnost za dalje školovanje i zaposlenje. Imam veoma visoko mišljenje o školici i pohvalio bih odnos kompletnog kolektiva. PREPORUKA !

5/5

Dragan Petrović

roditelj

Moj genijalac je najbolja IT školica za decu. Naše dete ide već dve godine i nastavlja dalje. Sve preporuke!

4.9/5

Sanja Virijević

roditelj

Ono što smo mi tražili od školicejeste, pre svega, da prati školski nastavni plan i program, a sa druge strane, da bude drugačija i da bude namenjena deci koja žele malo šire da se razvijaju i komuniciraju i to je upravo ono što smo ovde i pronašli.

5/5

Jovana Jelić

roditelj

Najviše mi se dopada što deca u rade u malim grupama, te su predavači posvećeni svakom detetu. Kao roditelju, veoma mi znači i dobra komunikacija sa predavačima. Za sada nemam nijednu zamerku kada je reč o školici i smatram da zaslužuje ocenu 5.

5/5

Tatjana Ilić

roditelj

Lepa atmosfera tokom trajanja programa, predavač ljubazan i posvećen deci i to je ono što Moj genijalac izdvaja od drugih. DETE MI JE ODUŠEVLJENO.

4.9/5

Violeta Arandjelović

roditelj

Dragi gospodine Davore, želimo da vam kažemo još jednom veliko HVALA na pažnji, brizi, radu, trudu, kreativnosti i posvećenosti koju svakodnevno upućujete mojoj deci.  Ono što nas je prvenstveno obradovalo jeste da insistirate na praktičnim znanjima kao i to da decu učite kroz igru i multimediju.  !

5/5

Kristina Ivanović

roditelj
Dete je oduševljeno uslovima i onim što je naučia. Bravo za Davora i ekipu koja je osmislila program.
 
5/5

Dejan Milenkovic

roditelj

Naš sin je pohađao pripremni program za predškolce i napredak je više nego očigledan.Celokupan pristup deci i način rada doprineli su njegovom razvoju u svakom smislu. Ambijent je lep a program je prilagođen predškolskom uzrastu. Svi su posvećeni i srdačni. I što je najvažnije, on odlazi i vraća se sa osmehom. Moj genijalac je stvarno postao genijalac,  za svaku pohvalu.

4.9/5

Milica Petrović

roditelj

I pored toga što smo i mi kao roditelji i naš Luka u početku bili skeptični jer postoji mnogo obrazovnih centara koje budimo iskreni više služe za uzimanje novca nego da uče decu i pruže kvalitet, iskreno nismo znala šta da očekujem. I da, oduševila sam se! Još jednom veliko HVALA !

5/5

Katarina Matić

roditelj
Stekla sam veoma pozitivne utiske o radu i učenju u školi. Deca imaju sve što je potrebno da steknu znanje na najbolji mogući način. Prednost školice su kvalitetni edukatoti i uslovi za edukaciju. Higijena prostora koji okružuje decu zaista je na zavidnom nivou. Zaslužujete odličnu ocenu.
 
5/5

Aleksandra Babović

roditelj

Ja mogu samo da kazem reci hvale. Vi niste kao drugi i ostanite takvi kakvi sada postojite.

4.9/5

Jovana Pavlović

roditelj

Moja ćerka se brzo uklopila i što je najvažnije video se napredak u znanju a kao rezultat je došla i petica u školi. Hvala Bogu što postojite, a uskoro dolazi vreme da i sin pođe u školu, ja nemam dileme i on će proći sve programe. 

5/5

Miljana Radosavljević

roditelj

Sa decom se dosta radi, program je kreativan, edukator ljubazan, uvek spreman da pomogne, daje savet i informaciju.

5/5

Jovan Ilić

roditelj

Moje lično mišljenje o dosadašnjem radu vaše školice je da ste u svakom smislu ispunila očekivanja, kako moja roditeljska tako i očekivanja mog deteta. 

4.9/5

Goran Jovanović

roditelj

Sve pohvale za školicu. Moje dete je oduševljeno i sa osmehom i radosno odlazi na radionice. Samo tako nastavite

5/5

Katarina Matić

roditelj

Na ovaj način želimo da vam još jednom kažemo koliko smo zadovoljni svim što ste učinili za naše dete i srećni  što smo upravo vama poverili tu, ne tako laku, dužnost pripreme našeg deteta za malu maturu.

5/5

Gorica Ilić

roditelj

Dosadašnji utisci su odlični, ali uvek postoji prostor za poboljšanje. Najveća prednost ove školice je dobar program rada.

4.9/5

Marko Milosavljević

roditelj

Kao prezaposlenim roditeljima, na prvom mestu značila nam je dobra priprema oba naša deteta za školu. Sigurni smo da smo odabrali pravi edukativni centar, što naravno podrazumeva odlične edukatore u njemu, jer naša deca dolaze nasmejana i zadovoljna kući. 

5/5

Marija Gvozdenović

roditelj

Naučili su slova, brojeve, “gomilu” pesmica, novih igri, reči na engleskom jeziku. Oduševljeno mi je dete bilo posle ekskurzije. Sve preporuke.

5/5

Tamara Rakić

roditelj

Veoma mi se dopada to što postoji individualan pristup svakom detetu, kao i upoznavanje dece kroz neki praktičan rad i kroz razgovor. 

5/5

Jelena Stevanović

roditelj

Program prati interesovanja deteta i, samim tim, pomažu mu da se razvija u onom smeru koji taj trenutak zahteva, za svako dete pojedinačno, prema interesovanjima i osobinama. Za svaku pohvalu.

5/5

Jelena Matić

roditelj

Nove tehnologije koje se koriste su jako korisne, interesantne i pružaju novi način edukacije i brže učenje. 

5/5

Nađa Savić

roditelj

Dete je zadovoljno, sve pohvale za Davora.

5/5

Marijana Jocić

roditelj

Drago mi je što još uvek postoje dobri ljudi, koji tako dobro rade sa klincima.

5/5

Aleksandra Milić

roditelj
Scroll to Top