DRUŠTVENA ODGOVORNOST

DOBRO ČINI, DOBRIM SE VRAĆA

NOVOGODIŠNJA HUMANITARNA AKCIJA

Kruševac, 24.12.2022.

Udruženje “Moj genijalac” u saradnji sa Crvenim krstom Kruševac uspešno je realizovana Novogodišnja humanitarna akciju pod sloganom: “GENIJALCI HUMANITARCI”!

Želja nam je da ovim putem poklonimo malo ljubavi i pažnje onima kojima je najpotrebnija i time ulepšamo praznike socijalno ugroženoj deci. U toku akcije prikupljali smo igračke, školski pribor, knjige, odeću i slatkiše. Svako od nas kod kuće ima nešto što ne koristi, a da je to očuvano i funkcionalno.

U zajedničkoj akciji svi „Genijalci humanitarci“  prikupili su 23 paketa koja su predala Crvenom krstu Kruševac u subotu, 24.12.2022. godine.

HUMANITARNI BAZAR

Trstenik, 28. novembar 2020.

Dragi prijatelji Moj genijalac je danas imao to zadovoljstvo da uzme učešće na HUMANITARNOM BAZARU u Trsteniku za ANKU, OLIVERU I MINJU, za naše mališane, teško obolele, za čije lečenje u inostranstvu se sakuplja novac kroz brojne akcije (BUDI HUMAN) u Srbiji. 

Hvala svim kolegama koji su došli i pored hladnog vremena i podržali akciju a posebno veliko hvala deci koja su došla da daju podršku svojim drugarima u svojoj životnoj borbi, svojim prisustvom i novčanim sredstvima koja su ovom prilikom prikupljena.

ZAŠTO JE PRAVI IZBOR

Stečena znanja sa redovnih časova se utvrđuju, nadograđuju, proširuju i produbljuju

Proučavaju se i neke druge oblasti koje obogaćuju dečije znanje

Oplemenjuje se dečiji karakter

Završavaju se domaći zadaci i druge školske obaveze

Razvoj radnih navika kod dece potrebnih za dalje školovanje

Razvijaće se kao osobe u neformalnim radionicama i grupnim radovima za samostalni rad kod kuće

UTISCI RODITELJA

Najviše mi se dopada što deca u rade u malim grupama, te su predavači posvećeni svakom detetu. Kao roditelju, veoma mi znači i dobra komunikacija sa predavačima. Za sada nemam nijednu zamerku kada je reč o školici i smatram da zaslužuje ocenu 5.

5/5

Tatjana Ilić

roditelj

Lepa atmosfera tokom trajanja programa, predavač ljubazan i posvećen deci i to je ono što Moj genijalac izdvaja od drugih. DETE MI JE ODUŠEVLJENO.

4.9/5

Violeta Arandjelović

roditelj

Dragi gospodine Davore, želimo da vam kažemo još jednom veliko HVALA na pažnji, brizi, radu, trudu, kreativnosti i posvećenosti koju svakodnevno upućujete mojoj deci.  Ono što nas je prvenstveno obradovalo jeste da insistirate na praktičnim znanjima kao i to da decu učite kroz igru i multimediju.  !

5/5

Kristina Ivanović

roditelj
Scroll to Top