8. RAZRED

REZERVIŠITE MESTO NA VREME, BROJ MESTA JE OGRANIČEN

UZRAST

9 godina

BROJ

6 polaznika

UKUPNO

36 termina

TERMIN

1x nedeljno

DINAMIKA

75 minuta

NIVO

napredni

LEKCIJE

36

NAČIN RADA

Bolje za svu decu.

Modul za 8. razred osnovne škole je dizajniran sa ciljem 

 

„sticanje znanja, ovladavanje veštinama, formiranje vrednosnih stavova koji doprinose razvoju informatičke pismenosti neophodne za dalje školovanje, život i rad u savremenom društvu

Modul je dizajniran da pomogne polaznicima da sa malo ili bez imalo poteškoća usvaje nova savremena znanja kroz igru i zabavu, koje je usmereno na dugoročne ciljeve a ne kratkoročne ishode i postignuća. Kroz raznovrsne sadržaje i programerska iskustva, deca ulaze u svet jednog od najpopularnijih programskih jezika Python koji je lagan za učenje, vrlo lako savladiv, čitljiv a u isto vreme moćan alat za rešavanje problema, kreiranje igrica, izradu veb aplikacija i primenu u statistici – što ga čini idealnim za početnike.

Da li ste znali da sajtovi YouTube, Instagram, DropBox i Reddit rade upravo u programskom jeziku Python?

Modul za 7. razred osnovne škole namenjen je deci koja žele da uđu u svet programiranja, vole da kreiraju nove stvari na svom kompjuteru i da eksperimentišu sa alatom koji koriste i odrasli. Ovim modulom je obuhvaćeno Python programiranje a svi polaznici prolaze osnovne logike i sintakse Python programskog jezika. Deca razvijaju kreativno i logičko razmišljanje kroz koje unapređuju svoje znanje iz prirodnih nauka poput matematike, fizike i hemije, a naučiće i osnovne zakonitosti programiranja u programskom jeziku Python.

ZAŠTO IZABRATI NAS

Samo je jedan period života sa toliko otvorenih mogućnosti, u kome dete sa toliko energije, istrajnosti i entuzijazma ovladava i razvija složene kapacitete od kojih će zavisiti njegove buduće mogućnosti, njegova ličnost i uspešnost funkcionisanja u daljem životu. Taj period je školski uzrast. Zbog toga je i treći razred,  godina školskog uzleta, koliki i kakav će taj uzlet biti, zavisiće od svih nas koji radimo na školskom vaspitanju i obrazovanju deteta.

KAKO MI UČIMO?

0
NEDELJNO
0
MINUTA
0 %
PRAKSA
0 %
TEORIJE

ŠTA UČIMO

Iz svake nastavne oblasti koja se proučava postoji optimum koji svi polaznici trebaju dostići. Edukacijom stečena znanja sa redovnih školskih časova, na našem modulu za 4. razred, deca na interaktivan način kroz igru i upotrebu savremenih tehnologija svoja znanja utvrđuju, nadograđuju i proširuju. Takođe, proučavaju se i neke druge oblasti koje obogaćuju znanje i oplemenjuju karakter deteta.  Edukativni sadržaji prilagođeni su tempu usvajanja sadržaja za svakog deteta individualno i u skladu sa njegovim sklonostima i mogućnostima.

EXCEL

2023. godna
U TOKU

ZAŠTITA LIČNIH PODATAKA

2023. godna
U TOKU

VEŠTAČKA INTELIGENCIJA

2023. godna
ZAVRŠEN

JUPYTER

2023. godna
ZAVRŠEN

DIGITALNA BEZBEDNOST

2023. godna
U TOKU

DIGITALNI BONTON

2023. godna
U TOKU

KRIPTOVALUTE

2023. godna
U TOKU

Kako preživeti upis u srednju školu

2023. godna
ZAVRŠEN

WEB DIZAJN

2023. godna
U TOKU

REZULTATI MODULA

UTISCI I KOMENTARI

Naučili su slova, brojeve, “gomilu” pesmica, novih igri, reči na engleskom jeziku. Oduševljeno mi je dete bilo posle ekskurzije. Sve preporuke.

5/5

Tamara Rakić

roditelj

Veoma mi se dopada to što postoji individualan pristup svakom detetu, kao i upoznavanje dece kroz neki praktičan rad i kroz razgovor. 

5/5

Jelena Stevanović

roditelj

Program prati interesovanja deteta i, samim tim, pomažu mu da se razvija u onom smeru koji taj trenutak zahteva, za svako dete pojedinačno, prema interesovanjima i osobinama. Za svaku pohvalu.

5/5

Jelena Matić

roditelj
Scroll to Top