UTISCI I KOMENTARI

RODITELJA I POLAZNIKA

POŠALJITE UTISAK

UTISCI IZ PRVE RUKE!

Zahvaljujem Vam se na odličnim pedagoškim metodama, a iznad svega vašoj posvećenosti i nežnosti, Tara je jedva čekala da dolazi kod Vas na radionice a kući se vraćala uvek nasmejana i zadovoljna. Na pitanje: “Da li si bila dobra i kako je protekla radionica?, uvek veselo odgovarala sa “Daaaaa, bilo je odlično!”
Jovana Mladenović
roditelj
Edukacije su im veoma zanimljivi i interaktivni. Posebno mi se sviđa što su predavači vrlo neposredni u pristupu i komunikaciji sa decom. Upravo to razlikuje ovu školicu od drugih.
Jelica Dobrosavljević
roditelj
Odličan kvalitet edukacije zasnovan na praksi. Pored ovoga, najveći kvalitet je edukacija koja je usmerena ka usvajanju novih, savremenih znanja koje će deci omogućiti mogućnost za dalje školovanje i zaposlenje. Imam veoma visoko mišljenje o školici i pohvalio bih odnos kompletnog kolektiva. PREPORUKA !
Dragan Petrović
roditelj
Najviše mi se dopada što deca u rade u malim grupama, te su predavači posvećeni svakom detetu. Kao roditelju, veoma mi znači i dobra komunikacija sa predavačima. Za sada nemam nijednu zamerku kada je reč o školici i smatram da zaslužuje ocenu 5.
Tatjana Ilić
roditelj
Dete je oduševljeno uslovima i onim što je naučia. Bravo za Davora i ekipu koja je osmislila program.
Dejan Milenkovic
roditelj
Stekla sam veoma pozitivne utiske o radu i učenju u školi. Deca imaju sve što je potrebno da steknu znanje na najbolji mogući način. Prednost školice su kvalitetni edukatoti i uslovi za edukaciju. Higijena prostora koji okružuje decu zaista je na zavidnom nivou. Zaslužujete odličnu ocenu.
Aleksandra Babović
roditelj
Na ovaj način želimo da vam još jednom kažemo koliko smo zadovoljni svim što ste učinili za naše dete i srećni  što smo upravo vama poverili tu, ne tako laku, dužnost pripreme našeg deteta za malu maturu.
Gordana Radosavljević
roditelj
Oduševilo me je to što je odnos između dece i predavača drugačiji od onoga na koji smo navikli, dosta su privrženi deci. Ovo je najbolja školica za koju sam čuo i u kojoj sam bio i baš sam oduševljen.
Filip Jeremić
polaznik
Najveće prednosti koju školica MOJ GENIJALAC ima su praktična edukacija na kojoj se zasniva celokupni rad kao i veoma ugodno okruženje, zatim dobri predavači, kao i brza reakcija na eventualne probleme.
Milan Radenković
roditelj
Vodi se računa o svakom pojedinačno. To mi nam mnogo znači. Pored svega što nudite deci, još ima i izvanredan program koji našoj deci garantuje znanje. Sve ovo me je navelo da upišem svoje dete u ovu školucu.
Marija Jeremić
roditelj
Moj genijalac je najbolja IT školica za decu. Naše dete ide već dve godine i nastavlja dalje. Sve preporuke!
Sanja Virijević
roditelj
Lepa atmosfera tokom trajanja programa, predavač ljubazan i posvećen deci i to je ono što Moj genijalac izdvaja od drugih. DETE MI JE ODUŠEVLJENO.
Violeta Arandjelović
roditelj
Naš sin je pohađao pripremni program za predškolce i napredak je više nego očigledan.Celokupan pristup deci i način rada doprineli su njegovom razvoju u svakom smislu. Ambijent je lep a program je prilagođen predškolskom uzrastu. Svi su posvećeni i srdačni. I što je najvažnije, on odlazi i vraća se sa osmehom. Moj genijalac je stvarno postao genijalac,  za svaku pohvalu.
Milica Petrović
roditelj
Moja ćerka se brzo uklopila i što je najvažnije video se napredak u znanju a kao rezultat je došla i petica u školi. Hvala Bogu što postojite, a uskoro dolazi vreme da i sin pođe u školu, ja nemam dileme i on će proći sve programe. Sa decom se dosta radi, program je kreativan, edukator ljubazan, uvek spreman da pomogne, da daje savet i informaciju.
Milijana Radojković
roditelj
Dosadašnji utisci su odlični, ali uvek postoji prostor za poboljšanje. Najveća prednost ove školice je dobar program rada.
Marko Milosavljević
roditelj
Veoma mi se dopada to što postoji individualan pristup svakom detetu, kao i upoznavanje dece kroz neki praktičan rad i kroz razgovor. Prate interesovanja deteta i, samim tim, pomažu mu da se razvija u onom smeru koji taj trenutak zahteva, za svako dete pojedinačno, prema interesovanjima i osobinama. Za svaku pohvalu.
Jelena Matić
roditelj
Nove tehnologije koje se koriste su jako korisne, interesantne i pružaju novi način edukacije i brže učenje. Sviđa mi se što je društvo u ovoj školi svestrano, svi imaju različita interesovanja.
Nađa Savić
polaznica
Stručna ekipa uvek spremna za saradnju... Svaka čast i preporuka!
Natasa Rakić
roditelj
Moje dete je sada veoma ponosno na sebe i stalno želi svima da pokaže rezultate svog rada. Sve pohvale !
Ljiljana Jovanović
roditelj
Ono što smo mi tražili od školicejeste, pre svega, da prati školski nastavni plan i program, a sa druge strane, da bude drugačija i da bude namenjena deci koja žele malo šire da se razvijaju i komuniciraju i to je upravo ono što smo ovde i pronašli.
Jovana Jelić
roditelj
Dragi gospodine Davore, želimo da vam kažemo još jednom veliko HVALA na pažnji, brizi, radu, trudu, kreativnosti i posvećenosti koju svakodnevno upućujete mojoj i svoj drugoj deci. Vaš program smo prvenstveno izabrali iz praktičnih razloga. Bili ste nam blizu kuće. I pored toga što smo i mi kao roditelji i naš Luka u početku bili skeptični jer postoji mnogo obrazovnih centara koje budimo iskreni više služe za uzimanje novca nego da uče decu i pruže kvalitet, iskreno nismo znala šta da očekujem. I da, oduševila sam se! Ceo program je prilagođen u potpunosti uzrastu deteta. Ono što nas je prvenstveno obradovalo jeste da insistirate na praktičnim znanjima kao i to da decu učite kroz igru i multimediju. Još jednom veliko HVALA !
Kristina Ivanović
roditelj
Ja mogu samo da kazem reci hvale. Vi niste kao drugi i ostanite takvi kakvi sada postojite.
Jovan Nedeljković
roditelj
Moje lično mišljenje o dosadašnjem radu vaše školice je da ste u svakom smislu ispunila očekivanja, kako moja roditeljska tako i očekivanja mog deteta. Sve pohvale za školicu. Moje dete je oduševljeno i sa osmehom i radosno odlazi na radionice. Samo tako nastavite.
Milica Škerlet
roditelj
Kao prezaposlenim roditeljima, na prvom mestu značila nam je brza adaptacija oba naša deteta. Sigurni smo da smo odabrali pravi vrtić, što naravno podrazumeva odlične vaspitače u njemu, jer naša deca dolaze nasmejana i zadovoljna kući. Naučena lepom ponašanju “gomili” pesmica, novih igri, reči na engleskom jeziku. Oduševljena posle svakog izleta. Vrlo često viđamo nove crteže na panoima.
Marija Gvozdenović
roditelj

ADRESA

KONTAKT

RADNO VREME