HUMANITARNE AKCIJE

DOBRO ČINI, DOBRIM SE VRAĆA

NOVOGODIŠNJA HUMANITARNA AKCIJA

 Poštovani/a,

Sa velikim zadovoljstvom i ponosom vas obaveštavamo da naše udruženje “Moj genijalac” u saradnji sa Crvenim krstom Kruševac pokreće Novogodišnju humanitarnu akciju pod sloganom: “GENIJALCI HUMANITARCI”!

Želja nam je da ovim putem poklonimo malo ljubavi i pažnje onima kojima je najpotrebnija i time ulepšamo praznike socijalno ugroženoj deci. U toku akcije prikupljaćemo igračke, školski pribor, knjige, odeću i slatkiše. Svako od nas kod kuće ima nešto što ne koristi, a da je to očuvano i funkcionalno. 

Doniranjem stvari koje nam više nisu potrebne je sasvim prigodan način da pomognemo nekome ko nema ili ima manje od nas. Umesto čuvanjem i bacanjem, doniranjem budimo brigu o drugima.

Akcija “GENIJALCI HUMANITARCI” biće realizovana u prostorijama Moj genijalac u periodu 10-18.12.2022. godine. U zajedničkoj akciji svi Genijalci humanitarci predaće prikupljena sredstva Crvenom krstu Kruševac u subotu, 24.12.2022. godine.

Akcija je otvorena za sve ljude velikog srca koji žele da pomognu.

KONTAKT:
Čupićeva 22
Kruševac
Telefon: 064 811 4335
Imejl: info@mojgenijalac.rs

HUMANITARNI BAZAR

za ANKU, OLIVERU I MINJU

Dragi prijatelji Moj genijalac je danas imao to zadovoljstvo da uzme učešće na HUMANITARNOM BAZARU u Trsteniku za ANKU, OLIVERU I MINJU, za naše mališane, teško obolele, za čije lečenje u inostranstvu se sakuplja novac kroz brojne akcije (BUDI HUMAN) u Srbiji. Hvala svim kolegama koji su došli i pored hladnog vremena i podržali akciju a posebno veliko hvala deci koja su došla da daju podršku svojim drugarima u svojoj životnoj borbi, svojim prisustvom i novčanim sredstvima koja su ovom prilikom prikupljena.

MESTO:

Trstenik

DATUM:

28. novembar 2020.

ADRESA

KONTAKT

RADNO VREME